groepsportret van de energieambassadeurs van Barneveld

Het Energieloket helpt

Het Energieloket van de gemeente Barneveld helpt inwoners en ondernemers bij vragen over het verduurzamen van hun woning of bedrijf.

Het loket is onafhankelijk; het is op geen enkele manier gebonden aan bedrijven of partijen. Het doel is om bruikbare en onpartijdige informatie te geven, zodat zij stappen kunnen zetten in het verduurzamen van hun woning of gebouw. 

Hoe het Energieloket helpt

De site

Hier vind je  informatie over mogelijkheden om te verduurzamen, energie te besparen en op te wekken . Verder zijn er handvatten voor de uitvoering  en wegwijzers naar subsidies en financiering

Advies

Komt je er niet uit? Het Energieloket helpt graag verder. Neem contact op met energieadviseur Catrinus Nouta. Hij helpt zowel inwoners als ondernemers op weg. De energieregisseur is in dienst van de gemeente. Particulieren kan hij in contact brengen met een van de energieambassadeurs. 

Energieambassadeurs

Energieambassadeurs zijn vrijwilligers die zelf veel ervaring hebben met verduurzaming van hun woning. Ze hebben actuele kennis over bijvoorbeeld zonnepanelen, isolatie en duurzame verwarming. Hierdoor kunnen ze particuliere Barnevelders –huurders, huiseigenaren én Verenigingen van Eigenaren- goed en enthousiast vertellen over energiebesparing en –opwekking. De energieambassadeurs wonen verspreid over de gemeente Barneveld.

Belangstelling voor een persoonlijk advies? Gebruik de contactgegevens hieronder.